KlímatechnikaKlímakereskedelem mellett foglalkozunk klímaberendezések forgalmazásával, telepítésével és javításával.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Magyarországon forgalmazott magasabb műszaki színvonalú és megbízható kereskedelmi, technikai és garanciális feltételeket nyújtó márkák gépei. Ezekkel a klímákkal tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a hosszú távú, problémamentes és energiatakarékos működést, esetleges meghibásodás esetén az alkatrész beszerzést és szakszerű javítást. Az általunk forgalmazott klímáknak garanciális szervizei is vagyunk, így a gépre, a beépített segédanyagokra és a munkára, tehát a teljes rendszerre mi vállaljuk a garanciát.

Szerelünk még VRV tipusú rendszereket.

Minden gyártó  különböző nevet ad saját berendezésének VRV, VRF, DVM, MDV, SDV, GMV, MULTI V… de működésük alapjait tekintve mindegyik klímaberendezés megegyezik. A VRV (Variable Refrigerant Volume) változó hűtőközeg mennyiség a DAIKIN cég védett márkaneve ezért a szakmában a hasonló elven működő klímarendszereket VRF-nek (változó hűtőközeg áram) nevezzük. Mindenkinek ajánljuk aki hosszútávra gondolkodik, ez a legjobb megoldás legyen szó új építésről vagy felújításról. Kiválóan alkalmasak családi vagy társasházak, irodák és üzletházak, panziók és szállodák, sportlétesítmények, éttermek, autószalonok, közintézmények és ipari létesítmények stb. teljes körű klimatizálására.

Kötelező szivárgásvizsgálatot 14/2015. Kormányrendelet alapján végezzük el. Cégünk kapcsolatban áll az alábbi légkondícionáló gyártó cégekkel: TOSHIBA , LG, GREE, PANASONIC, CASCADE, MIDEA.


Márkaképviselet

Whirlpool

Telepítés & szervizelés
www.whirlpool.hu
Sensing the difference

Whirlpool
Cascade

Telepítés & szervizelés
www.cascadeklima.hu
Five years guaranty

Cascade
Gree

Telepítés & szervizelés
www.gree-magyarorszag.hu
Csende és megbízható

Gree
LG

Telepítés & szervizelés
www.lg.com
Life is good

LG
Midea

Telepítés & szervizelés
www.midea.hu
Air conditioners

Midea

Fő tevékenységeink

Hőszivattyú

Hőszivattyú

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges fűteni, hűteni, melegvizet előállítani.

Bővebben
Fűtéstechnika

Fűtéstechnika

Amikor egy központi fűtésrendszer működésére gondolunk, akkor egy kazánra, folyamatosan áramló meleg vízre és csövekre, radiátorokra illetve padlófűtésre gondolunk.

Bővebben
Légtechnika

Légtechnika

A hatalmastól, az egészen apróig vállaljuk különböző légtechnikai megoldások komplex kivitelezését.

Bővebben
Hűtéstechnika

Hűtéstechnika

Cégünk megalakulása óta technológiai hűtésrendszereket tervez ipari felhasználók részére.

Bővebben
Klímatechnika

Klímatechnika

Klímakereskedelem mellett foglalkozunk klímaberendezések forgalmazásával, telepítésével és javításával.

Bővebben