BemutatkozásLegfőbb feladatunknak tartjuk, hogy segítséget nyújtsunk és megoldást találjunk minden partnerünk számára. Cégünk  szerelő gárdája évek óta a hűtés és klíma szektorban tevékenykedik, ezért amit kínálni tudunk megbízhatóság, pontosság, szakértelem és műszaki háttértámogatás.

Fő tevékenységünk: Klíma, hőszivattyú szellőzés szerelése
A Whirpool Klíma Kereskedelmi ágának a Győr-Moson-Soproni, Vas, és Zala Megyei kirendeltségeket képviseljük. Ez magában foglalja a telepítéseket, az éves garanciális szervizeket és a karbantartásokat.

 


LHK Hűtés és Klímatechnika Kft

Ahhoz, hogy otthonunkat a megfelelő klíma hűtse/fűtse, nem lehet hasra ütésszerűen vagy ránézésre választani. Az ideális berendezésnek sok szempontból meg kell felelnie a klimatizálandó tér adottságainak: a helyiségek száma, nagysága, a kívánt teljesítmény és hatásfok, a kívánt használati időtartam mind-mind olyan tényező, amit vásárláskor mindenképp figyelembe kell vennünk. Éppen ezért legjobb szakértő segítségét kérni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a megfelelő készülék kiválasztásától kezdve a beszerelésen át a garanciális javításig, karbantartásig és tisztításig minden fázisban segítjük a megrendelőt.