ÁrainkLHK Hűtés és Klímatechnika által nyújtott felszerelés szolgáltatásáról:

3.5 KW teljesítményig bruttó 70.000 Ft a felszerelési költség!

5.0 KW teljesítménytől bruttó 80.000 Ft a felszerelési költség!

 – Az általános 3 méter távolságon belüli komplett installációt tartalmazza (a kültéri és a beltéri egység között a falon mérve), egy faláttörésével, normál falszerkezet és átlagos körülmények esetén; minden  további megkezdett méter bruttó 6.000 ft. Áraink a magyarországi szerelésre vonatkoznak.

– Továbbá tartalmazza:  a kültéri konzol, a szükséges vízelvezető csatorna, a speciális, klímatechnikai, szigetelt rézcsövek, a falon kívüli kábel csatornák, a szükséges elektromos szerelési anyagok az egységek között, illetve az áramellátási pontig (max. 3 m a beltéritől), az egyszeri kiszállás 30 km-ig, és a munkadíj; 30 km feletti kiszállásnál érdeklődjön kollégánknál.

 


 

Mit kell tennie, hogy hozzájusson a  garanciához?

– LHK Hűtés és Klímatechnika által installált készülékekre márkától függően 3, 5 év teljes körű jótállást biztosítunk, amelynek elengedhetetlen és elválaszthatatlan feltétele az évenkénti karbantartás;

– A karbantartás éves költsége bruttó 8.900 Ft kiszállással és segédanyaggal. Amennyiben az évenkénti karbantartást nem végezteti el, úgy kizárólag a törvény által előírt 1 év (12 hónap) jótállásra jogosult.